برش لیزر فایبر

برش لیزر فلزات یکی از راه‌هایی است که مجموعه پارسا لیزر در ارائه خدمات آن بسیار رو به جلو می‌باشد. به عنوان یک الزام سخت‌گیرانه و به منظور ارتقای عملکرد مجموعه پارسا لیزر، برش لیزر فایبر یک ابزار سودمند برای پاسخگویی به نیازهای مشتریان ما است. اگر پای فلز در میان باشد از ورق‌های نازک مس گرفته تا ورق‌های ضخامت متوسط آهنی، ما می‌توانیم آن را بدون توجه به مقیاس، تقریبا به هر اندازه یا شکلی برش دهیم؛ ما ماشین‌آلات و اپراتورهای حرفه‌ای و مجرب برای برش با تقریبا هرگونه مشخصاتی را داریم.
دستگاه برش لیزر فایبر سرعت بالای مجموعه پارسا لیزر، با هد متحرک و میز ثابت، با توان بالا و کاتینگ هد پیشرفته، اجازه می‌دهد تا ما بتوانیم ورق‌های فلزی با جنس مختلف را برش دهیم. دستگاه برش لیزر فایبر مجموعه پارسا لیزر با آخرین فن‌آوری قابلیت برش انواع فلزات از آهن تا فلزات رنگی را دارد. ما در مجموعه پارسا لیزر خدماتی با دقت بسیار بالا در طیف گسترده‌ای از پروژه‌های ورق‌کاری از برش تا مجموعه‌سازی ضمانت می‌کنیم.

فرایند برش لیزر فایبر

دستگاه برش لیزر فایبر زمان کمتری را برای جابجایی و تغییر ورق از دست داده و بنابراین زمان برش بیشتری را می‌توان در هر ساعت کاری دستگاه به دست آورد. ورق‌های فلزی بر روی یک دستگاه تغییر میز خودکار قرار می‌گیرند که اجازه می‌دهد همزمان با ورق فلزی تحت برش، ورق دیگر برای برش آماده شده یا قطعات برش خورده قبلی تخلیه شود. از آنجایی که به جز تعویض کاتینگ هد یا نازل در ضخامت‌ها و جنس‌های مختلف، هیچ ابزار دیگری در لیزر تغییر نمی‌کند، زمان تعویض کار و تنظیم دستگاه برش لیزر فایبر برای پروژه‌های مختلف بسیار سریع است. ورق روی میز متغیر خودکار قرار می‌گیرد، نازل و هد در صورت نیاز تغییر می‌کند و برنامه و پارامترهای برش فقط برای چند دقیقه بارگذاری می‌شود؛ این ما را قادر می‌سازد تا قطعات اولیه تست برش را به سرعت خارج و برخی اندازه‌ها را نسبت به طرح چک کرده و قبل از برش سری قطعات برش را صحت‌سنجی کنیم. پارامتر‌های قابل تنظیم دستگاه برش لیزر فایبر، توانایی تنظیم دقیق لیزر برای جبران هر گونه خطا و فاصله برش را دارد؛ به طوری که اندازه قطعه به درستی حاصل شود.

مزایای برش لیزر فایبر

دقیق در برش لیزر
تعهد و مسئولیت برای پیش‌بردبا توجه به تکنولوژی کامپیوتری به کار رفته در سیستم کنترل دستگاه برش لیزر، برش قطعات با دقت ۲/۰ میلی‌متر انجام می‌شود.
اقتصادی بودن برش لیزر
خودکار بودن دستگاه برش لیزر، این امکان را ایجاد کرده که قطعات با کمترین هزینه کارگر و مواد مصرفی ارزان و قابل دسترس تولید شوند.
لبه برش ظریف با لیزر
بالاترین ظرافت و دقت کار و کاهش ناصافی، در نتیجه قطعات تمام شده بسیار تمیز با جزئیات کامل قطعه می‌باشد.
حرارت نقطه برش
لیزر به علت باریک بودن خط برش مجبور نیست هنگام برش قطعات مواد زیادی را بردارد (برعکس روش‌های برش حرارتی)، عمق مواد تاثیرپذیر با حرارت برش بسیار کم می‌باشد.

نکات مهم برش لیزر فایبر

زاویه کونیک: به معنای تغییر قطر سوراخ در ضخامت برش است.
تولید پلیسه: قطعا هر چه پلیسه تولید شده بعد از برش کمتر باشد کیفیت نهایی بهتر بوده و نیاز به فرآیند ماشین‌کاری ثانویه کمتر می‌شود.
کرف(Kerf): کرف در واقع کوچک‌ترین شعاع قابل برش را مشخص می‌کند که وابسته به ضخامت ورق می‌باشد و بهتر است در طراحی لحاظ گردد. به عنوان مثال گوشه‌های بسیار تیز باید r ای حداقل معادل با کرف داشته باشد. همچنین حداقل سوراخ‌های قابل ایجاد در ورق‌های فلزی وابسته با ضخامت ورق است. بدیهی است که هر چه کرف دستگاه کمتر باشد قابلیت برش کانتورهای پیچیده‌تر و دنده‌های ریز ضخیم، بیشتر می شود.
سرعت برش: بستگی زیادی به قابلیت‌های دستگاه و توان اشعه لیزر دارد. هرچه توان دستگاه بالاتر باشد امکان بالاتر بردن سرعت برش را فراهم می‌آورد.
صافی سطح: یکی از مهم‌ترین پارامترها در برش صافی سطح و عدم اکسید شدن می‌باشد که با تلفیق تکنولوژی‌های مختلف و تنظیم صحیح و با دقت پارامترهای کنترلی همچون نوع گاز، فشار گاز، سرعت برش و تنظیم توان اشعه لیزر ایجاد می‌شود.

قیمت برش لیزر فایبر

برش لیزر فلزات دارای نکات فراوانی هست که هنگام برش باید در نظر داشته باشید. برخی از شرکت‌ها با دادن قیمت‌های پایین سعی در جلب نظر مشتری دارند در صورتی که بعدا هزینه‌های جانبی کار را نیز به آن اضافه کرده و صد البته قیمت برش لیزر شما افزایش می‌یابد. در محاسبه قیمت برش لیزر فلزات پارامترهای مهمی نظیر هندسه قطعات، ضخامت ورق، تیراژ یا تعداد قطعات، جنس قطعه و همینطور گاز مورد استفاده تاثیرگذار هستند. هرچه تیراژ قطعات بالاتر باشد قیمت خدمات برش لیزر برای آن پایین‌تر است. جنس قطعه نیز دومین عامل مهم تاثیرگذار در تعیین قیمت برش لیزر فلزات است.
در یک حالت کلی مطابق فرمول‌های زیر می‌توانید قیمت برش لیزر قطعات خود را محاسبه کنید.
قیمت پایه × ضخامت ورق (میلیمتر ) × محیط قطعه (میلیمتر)